Kom zomerlezen in de Bibliotheek

Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! Kom daarom deze zomer naar Bibliotheek Losser. In de maanden juni, juli en augustus doet Bibliotheek Losser mee aan Zomerlezen. We helpen je graag bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer. Het thema van het Zomerlezen is dit jaar: Lees de wereld rond – Ga op reis in een boek. In de Bibliotheek zijn de mooiste boeken te leen om in op reis te gaan. De zomer is dé tijd om te lezen!

Zomerlezenactie voor kinderen en jongeren

In plaats van de Vakantiebieb app (waarin een selectie e-books stond) kunnen kinderen en jongeren tot 18 jaar dit jaar van 1 juli tot en met 31 augustus 2021 zonder bibliotheeklidmaatschap kiezen uit alle e-books en luisterboeken van de Online Bibliotheek. Met een speciaal account kunnen zij 10 e-books en 10 luisterboeken lenen met een leentermijn van 3 weken per boek. Op 31 augustus stopt dit account automatisch.

Kom dus naar Bibliotheek Losser om dat heerlijke Zomerlezengevoel te krijgen. Kijk voor meer informatie op de website van de bieb.