Week van de Lieve Briefjes

Het is weer zo ver: deze week is het de Week van de Lieve Briefjes! De week is bedoeld om iedereen op te roepen elkaar iets liefs te zeggen. Een welkom initiatief.
Wie ook een Lief Briefje wil sturen, kan gratis mooie ansichtkaarten ophalen bij de Bibliotheek in Losser.

Hartverwarmende acties

Iedereen wordt blij van een briefje met een lieve boodschap en er kunnen er niet genoeg van worden verspreid. Daarom roept de organisatie van de Week van de Lieve Briefjes alle verenigingen, groepen en scholen op om samen briefjes te schrijven en te verspreiden. Daar zijn al verschillende hartverwarmende reacties op gekomen. Zo hebben kinderen van het DAK Kindcentra in Den Haag zelf 150 kaartjes gemaakt voor eettafels in bejaardencentra. In Ten Boer organiseerde WIJ Ten Boer schrijfmomenten voor bezoekers om samen Lieve Briefjes te schrijven. En in Raamsdonksveer heeft een sneldichter Lieve Briefjes geschreven voor bezoekers van de bibliotheek.

Belangeloos

Het doel van de Week van de Lieve Briefjes is om mensen met elkaar te verbinden. De week is een initiatief van stichting BuitengewoonZijn.NU en wordt mede georganiseerd door Senza Communicatie. Alle organisaties werken belangeloos mee.