Kerstprogramma 2023 Muziek en Dans

In de maand december is Fundament Muziek en Dans op diverse plekken in onze gemeente actief. Onze leerlingen zullen zich weer presenteren aan het publiek door middel van openbare optredens, concerten en aanstaande zaterdag in Studio Fundament waar er digitaal één en ander wordt vastgelegd.

Zaterdag 9 december
Afscheidsconcert Ad Smit
Tijd: 13.30-15.00 uur
Locatie: Hal TCC Oranjestraat 2 Losser

Na vele jaren als docent piano lichte muziek neemt onze gewaardeerde collega Ad Smit afscheid van Fundament Muziek en dans.
Dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Zijn leerlingen spelen een gevarieerd programma tijdens dit afsluitende concert.

Woensdag 13 december
Kerstbijeenkomst Fundament
Tijd: 16.30 – 20.30 uur
Locatie: Erve Boerrigter De Lutte

Tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst worden de waarderingsbonnen uitgereikt aan mantelzorgers in gemeente Losser en vrijwilligers van Fundament. Leerlingen en ensembles van Fundament Muziek en Dans omlijsten de bijeenkomst muzikaal met kerstmuziek.

Zondag 17 december
K
erstconcert
Tijd: 14.00-15.30 uur
Locatie: Protestantse kerk Losser

Ons “traditionele” kerstconcert tijdens de Kerstfair in de Protestantse kerk in Losser. Loop gerust binnen en geniet van stemmige Kerstmuziek gespeeld door allerlei leerlingen van Fundament Muziek en Dans

Woensdag 20 december
Op (’t Lossers) hoes op an veur kesmis
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Locatie: ’t Lossers hoes

Een sfeervol klein kerstconcert van onze leerlingen voor de relaties van Fundament met o.a de vioolklas, gitaar-en dwarsfluitleerlingen.

Vrijdag 22 december
Verlichte midwinterwandeling Losser
Tijd: 17:00 – 19:45
Locatie: Losser

Leerlingen van Fundament Muziek en Dans spelen tijdens de Verlichte Winterwandeling op verschillende plekken in het dorp.