Corona update 20-12-2021

Afgelopen zaterdag zijn de maatregelen rondom het coronavirus verder aangescherpt. Tot in ieder geval 14 januari is er een gehele Lock down van kracht. Helaas heeft dit ook gevolgen voor ons en onze activiteiten.

Samenvatting van de belangrijkste maatregelen:

  • De bibliotheek en buurt- en wijkcentra blijven open. Niet essentiële activiteiten zijn niet toegestaan in buurt en wijkcentra. De openingstijden van de bibliotheek in Losser zijn ongewijzigd Openingstijden Bibliotheek (bibliotheeklosser.nl). De bibliotheek in de Lutte is voorlopig op dinsdag en vrijdag geopend.
  • Onze sociaal werkers werken gewoon door en zijn bereikbaar. Juist in deze tijd kan het zijn dat je met vragen zit, dingen wil overleggen of op zoek bent naar mogelijkheden. Neem gerust contact op. We kijken dan samen met je hoe je het beste ondersteund kunt worden.
  • De muziek- en danslessen worden digitaal gegeven of worden verplaatst. De docenten stemmen dit af met hun leerlingen.

Fundament vindt het belangrijk om ontwikkeling en ontmoeting zoveel als kan mogelijk te houden. Als de regels het toelaten gaan onze activiteiten door. We volgen hierbij natuurlijk de regels van de overheid en de branches op en zorgen voor een veilige en prettige omgeving. Wanneer de regels worden aangepast, kijken we wat de effecten zijn en passen ons programma waar nodig aan. Deelnemers van vaste activiteiten worden hierover geïnformeerd door de begeleider van de activiteit. Deelnemers die zich voor een eenmalige activiteit hebben aangemeld, ontvangen hierover een bericht per mail.

We hopen jullie snel weer te treffen op onze activiteiten.

Vragen? Neem gerust contact met ons op: 053 – 536 9400 of

De basisregels voor iedereen:

Activiteiten die niet doorgaan

’t Trefhuus Overdinkel is gesloten tot en met 19 december. Hierdoor komen enkele activiteiten die in het ’t Trefhuus gepland staan te vervallen:

  • Het inloopspreekuur van het Formulieren Informatie Team (FIT). Het inloopspreekuur in Losser is wel geopend op dinsdag tussen 13.30 – 14.30 uur. Je kan ook naar Fundament bellen voor een afspraak: 053-5369400.
  • Het internationale restaurant op dinsdag 14 december van Hera.
  • De workshop koken met kinderen op woensdag 15 december.
  • De workshop Kersttoef maken op vrijdag 17 december.

Alle regels en richtlijnen vind je hier: Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl