De Kraambank doet mee aan de Actie warm hart

Kraamverzorgster en vrijwilligster bij de Kraambank Hester Rosink-Roerink heeft de Kraambank als goed doel aangedragen bij de Actie warm hart van de KRO-NCRV.

Hester: “Ik zie van dicht bij wat voor goed werk de Kraambank doet. Hoeveel (aanstaande ) kraamgezinnen in nood ze kunnen helpen met o.a. babykleding, zwangerschapskleding, verzorgingsspullen, een badje, een bedje en een box. We krijgen veel spullen aangeboden door mensen in de omgeving.

Verzorgingsspullen krijgen we regelmatig van de Etos en AH in Losser. Daar zijn we heel blij mee! Soms moeten we spullen weigeren omdat we te weinig ruimte hebben voor de opslag.”

Initiatieven die bijdragen aan een samenleving die eerlijker, liever en groener is

Voor het zesde jaar op rij steunt de Actie warm hart initiatieven die bijdragen aan een toekomstbestendige samenleving. Een samenleving die eerlijker, liever en groener is. Hierbij krijgt het goede doel met de meeste stemmen een donatie.

Luiers, hydrofieldoeken en kruiken met kruikenzakken hebben wij altijd te kort

Hester: “Als de Kraambank een donatie wint dan zouden we dit kunnen gebruiken voor extra opslagruimte. Ook kunnen we met het geld bedjes, matrassen, en badjes kopen. Ook luiers, hydrofieldoeken en kruiken met kruikenzakken zijn ook altijd te kort, die kunnen we dan ook aanvullen. Voor op zolder hebben we stellingkasten nodig om deze ruimte goed te kunnen gebruiken. Nu staat daar alles door elkaar.”

Interview Twente FM

Onlangs is er een interview verschenen over de Kraambank en de Actie Warm Hart. Klik hier om het interview te bekijken.

Stem op de Kraambank! Dit kan tot en met woensdag 5 april

Draag jij de Kraambank een warm hart toe? Breng dan nu je stem uit door op onderstaande knop te klikken.

Stemmen kan tot en met woensdag 5 april. Let op: na het stemmen ontvang je een mail waarin je je stem moet bevestigen, anders wordt je stem niet geteld.