Ridders, jonkvrouwen en kastelen in de Zandbergen

Vind jij het gaaf om samen een kasteel bouwen? Wil je meedoen aan speurtochten, middeleeuwse ridderspelen en het feest? Geef je dan op voor de spelweek die van 25 juli tot en met 28 juli 2022 wordt gehouden wordt bij het ‘Zaandhoes’ in de Zandbergen. Van maandag tot en met woensdag gaan we allerlei gave activiteiten doen in en om het Zaandhoes. Op donderdag gaan we met z’n allen op pad. Waarheen is nog een verassing!

Voor wie
De vakantiespelweek is voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar uit de gemeente Losser. Kinderen die niet op vakantie gaan hebben voorrang op deelname. De kosten zijn € 20,00 per kind. Zijn de kosten een probleem? Neem dan contact op met Fundament via telefoonnummer: 053- 5369400. Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Opgeven
Wil jij graag mee doen aan de spelweek? Wacht dan niet te lang met aanmelden! Je kan je opgeven van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli via het inschrijfformulier op de flyer.  Zowel in ‘t Lossers hoes  als ‘t Trefhuus staat een doos om je inschrijfformulier in te stoppen. Je krijgt per mail bericht of je mee kunt doen.