MamaPapacafé

Elke 2 weken zijn (aanstaande) ouders/verzorgers en hun kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar uit de gemeente Losser van harte welkom bij het MamaPapacafé.

Wat is het?
Het MamaPapacafé is een laagdrempelige inloop waar (aanstaande) ouders/verzorgers, samen met hun kinderen, elkaar kunnen ontmoeten. De ouders/verzorgers kunnen onder het genot van een kop koffie of thee ervaringen en kennis uitwisselen. De gastvrouwen staan klaar om de bezoekers te ontvangen en om vragen te beantwoorden. Regelmatig staat er en thema centraal staan en worden er (lokale) deskundigen/gastsprekers uitgenodigd.

Voor wie is het?
Het MamaPapacafé richt zich op (aanstaande) ouders/verzorgers en hun kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar uit de gemeente Losser.

Wat is het doel?
Het café voorziet in de behoefte om in contact te komen met andere ouders/verzorgers en hun kinderen. Daarnaast kunnen er ervaringen worden uitgewisseld, vragen worden gesteld en kan informatie gedeeld worden. Hierdoor wordt het netwerk, de zelfstandigheid en de zelfredzaamheid van ouders/verzorgers vergroot en verstevigt.

Zien en ervaren dat er meer mensen in dezelfde fase zitten zorgt voor een veilig en verbonden gevoel.

Het MamaPapacafé vindt plaats in een openbare ruimte. Iedereen is welkom om langs te komen en/of aan te sluiten.

Thema’s
Voorbeelden van deskundigen en thema’s

  • Kraamverzorger
  • Lactatiedeskundige
  • Ergotherapeut
  • Budgetcoach
  • Baby massage
  • Vaders en opvoeding

Waar en wanneer
Het MamaPapacafé is elke 2 weken geopend op woensdag van 9:30 uur tot 11:30 uur in ‘t Lossers hoes (bibliotheek).
Adres: Raadhuisplein 1, Losser.

Kijk voor een actueel programma bij de Agenda of op onze Facebook pagina.