Vrijwilligerswerk in Losser

De vacaturebank is er voor alle inwoners, verenigingen en organisaties in de gemeente Losser. In Losser is een grote behoefte aan vrijwilligers. Vrijwilligers hebben door hun inzet een belangrijke rol in onze samenleving.

Als vrijwilliger kan je veel betekenen voor de samenleving. Een wandelingetje maken of een kopje koffie drinken met iemand die veel alleen is. Het hapje en drankje in de sportkantine komt meestal uit handen van een vrijwilliger. De Nederlandse taal leer je door samen te lezen en te praten, met een taalvrijwilliger. Als je niet zelf meer kan fietsen of autorijden wordt je wereld klein. Een vrijwilliger van ANWB AutoMaatje kan je brengen en zorgt dat iedereen kan meedoen.

Wil je vrijwilligerswerk doen? Of ben je al vrijwilliger en zoek je een nieuwe uitdaging? Neem dan een kijkje in onze vacaturebank. Hier vind je vacatures van verschillende organisaties en verenigingen in de gemeente Losser. Weet je niet zo goed welk vrijwilligerswerk bij je past? Fundament denkt met je mee en helpt je op weg.

De vacaturebank helpt verenigingen en organisaties bij het vinden van nieuwe vrijwilligers. Wij bieden de mogelijkheid om een vacature te plaatsen op de vacaturebank, en op verzoek helpen we bij selectie.

Klik op onderstaande button om naar de vacaturebank te gaan:

Vacaturebank vrijwilligerswerk in Losser