ANWB AutoMaatje Losser viert vijfjarig jubileum

AutoMaatje Losser vierde donderdag het vijfjarig jubileum met een hartverwarmende bijeenkomst waar chauffeurs, deelnemers en vertegenwoordigers van de gemeente samenkwamen.

Het feestje begon om 14:00 uur, waar chauffeurs geleidelijk binnen druppelden en genoten van koffie en heerlijke gebakjes. De sfeer was gezellig en er ontstonden mooie gesprekken tussen de aanwezigen.
Om 14:30 uur begon het officiële gedeelte van het jubileum. Desire, de coördinator van automaatje, verwelkomde iedereen en benadrukte hoe waardevol AutoMaatje is voor de gemeenschap van Losser. Zij vertelde twee deelnemers te hebben gesproken en van hen uitte haar blijdschap over AutoMaatje en vertelde hoe ze nu elke week naar het zwembad kan. Een andere deelnemer benadrukte hoe bijzonder het is dat de chauffeurs dit in hun vrije tijd willen doen, ondanks de bescheiden vergoeding die ze ervoor ontvangen.

Als blijk van waardering werden alle chauffeurs beloond met een bon van Happy Carwash Leusinkweg3A, die gul gesponsorde.
Wethouder M. Oosterbroek nam ook het woord en deelde de verhalen die ze heeft gehoord van deelnemers, waaruit de grote impact van AutoMaatje op hun leven blijkt. Dat zij kunnen blijven deelnemen en genieten van activiteiten die anders buiten hun bereik zouden liggen. De gemeente Losser erkent en waardeert het belangrijke werk dat de chauffeurs en planners verrichten en benadrukt het belang van dit initiatief voor de lokale gemeenschap.

Xander Pelt, vertegenwoordiger van de ANWB. Hij sprak zijn bewondering uit voor het werk van AutoMaatje Losser en benadrukte het belang van samenwerking tussen lokale gemeenschappen en organisaties zoals de ANWB om mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken.