Come on lets play music bij Kidsplay

Op woensdagmiddag 28 juni komen er drie muzikale artiesten langs bij Kidsplay. Door middel van drie roulerende workshops gaan zij samen met de kinderen muziek maken. De kinderen krijgen de kans om diverse muziekinstrumenten onder professionele begeleiding uit te proberen. Kinderen hoeven geen muzikale ervaring te hebben om mee te doen. Spelplezier en enthousiasme zijn zoals altijd het belangrijkste.

Iedereen wordt uitgedaagd op zijn/haar eigen niveau, zodat we uiteindelijk aan het einde van de middag een fantastisch gezamenlijk muzikaal stuk hebben gemaakt. Hoe leuk is dat! Wellicht wordt de nieuwe Candy Dulfer ontdekt, de basis gelegd voor een carrière bij Crescendo of wordt de passie voor muziek in brede zin getriggerd.

Kidsplay wordt elke woensdagmiddag aangeboden vanuit ’t Trefhuus in Overdinkel. Alle kinderen uit Overdinkel en omstreken zijn van harte welkom tussen 14:00 en 16:00 uur. Voor benodigde materialen, drinken en een snackje wordt uiteraard gezorgd. Kosten per middag zijn €2,- Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact opennemen met Wesley Elfers: via 06-83259296, of de facebookpagina van Kidsplay.