Cursus Mantelzorg en Niet Aangeboren Hersenletsel  

De gevolgen van niet aangeboren hersenletsel (NAH) door bijvoorbeeld een ongeval, chronische ziekte of hersenbloeding zijn vaak ingrijpend. Een niet aangeboren hersenletsel heeft grote gevolgen voor de getroffene en ook voor zijn of haar naaste omgeving.

Fundament organiseert daarom samen met InteractContour en SIZ Twente een cursus voor naasten en /of betrokkenen van mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Onderwerpen die besproken worden zijn: informatie over NAH, het netwerk, ondersteuningsmogelijkheden, verlieservaring en aandacht voor jezelf.

Naast informatie is er tijdens de bijeenkomsten ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met elkaar. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten voor mantelzorgers uit Losser, Borne, Hof van Twente en Oldenzaal. Deelnemers uit deze gemeenten kunnen zonder kosten meedoen.

De cursus wordt regionaal aangeboden en zal plaatsvinden op dinsdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur bij SIZTwente, Deldenerstraat 20 in Hengelo.

De cursusdata zijn: 17 en 24 mei, 7, 14, 21 en 28 juni 2022.

Als vervoer voor u een bezwaar is, kunnen we meekijken naar mogelijkheden. Voor informatie of aanmelden kun u terecht bij Jannet Huisman telefoon 06-47504724 of via mail