Geslaagde lunch van Samen Actief

Op 6 april organiseerde Fundament in het kader van ‘Samen Actief 65+’ een lunchplankje bij Café Smit. 25 ouderen genoten van een gezellige ochtend en een heerlijke lunch. Op tafel lagen verschillende kaartjes van ‘blik op vroeger’ om een gesprek op gang te brengen, maar de gesprekken kwamen vanzelf op gang te komen, één en al gezelligheid. ‘Het is en was erg lekker en heel gezellig, vooral om ook eens andere mensen te ontmoeten’, laat een van de deelnemers weten.

Onze ouderenadviseur Sherina Kersten legde, voordat er gegeten werd, nog uit waarom dit georganiseerd werd. “Samen Actief 65 is een activiteit voor 65 plussers die het leuk vinden om andere mensen te ontmoeten, nieuwe contacten op te doen en incidenteel een activiteit te doen. Elke eerste woensdag van de maand is er een inloop in ’t Lossers Hoes van 10.30 – 12.00 uur. Het is de plek om elkaar te ontmoeten en van daaruit iets te organiseren. Zo zijn er al wandeling gemaakt, heeft er een fietstocht plaatsgevonden en werd en genoten van een high tea. Jullie zijn van harte welkom om ook eens naar de maandelijkse inloop te komen”

Vind u het leuk om af en toe iets te doen? Fietsen, wandelen, een hapje eten? Of misschien naar de film of een theater bezoek? Misschien is de maandelijkse inloop iets voor u! Samen iets ondernemen is leuker dan alleen. Bent u niet in de gelegenheid om naar de maandelijkse inloop te komen, maar zou u het wel leuk vinden om af en toe iets met de groep te doen? Sinds kort is er ook een whatsapp groep waarin initiatieven gedeeld en afspraken gemaakt worden. Wilt u hier deel van uit maken? Geef uw nummer dan door aan Sherina Kersten, ouderenadviseur via 06 81 98 04 38 of via ook voor vragen kunt u hier terecht.

Samen Actief
Elke eerste woensdag van de maand
Tijd: 10.30 – 12.00 uur
Locatie: ’t Lossers Hoes