Inloop- en Doe mee ochtend bij de ouder & kindgroep.

Op woensdag 17 en vrijdag 19 november zijn ouders en/of verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe speelruimte van de ouder & kind groep in Overdinkel. Voor de ouders en/of verzorgers staat er deze ochtend een kopje koffie klaar en voor de kinderen is er wat te drinken.

Elke woensdag- en vrijdagochtend komen moeders en/of verzorgers en hun kind(eren) bij elkaar. De kinderen worden opgevangen in de nieuwe speelruimte om daar samen met andere kindjes heerlijk te spelen. Samen met vrijwilligers maken de kinderen creatieve werkjes of doen zij leuke spelletjes.

De groep kinderen wordt begeleidt door vrijwilligers, waaronder een vrijwilliger die de opleiding geregistreerd kinderopvang heeft gevolgd, een vrijwilliger met 9 jaar ervaring bij de ouder & kind groep en een medewerker van Fundament die dit op vrijwillige basis uitvoert.

De ouders en/of verzorgers zijn aanwezig is een aparte ruimte. In overleg worden er voor de ouders informatieve- of creatieve activiteiten georganiseerd.

De inloop- en doe mee ochtend is van 9.00 tot 11.00 uur in ’t Trefhuus, Prins Hendrikstraat 1 in Overdinkel.

Meer informatie over de Ouder & kind groep vind je hier