Jubileum Actieve Ontmoeting in de Lutte

De Actieve Ontmoeting in de Lutte bestaat al weer 5 jaar. Een goede reden om de deelnemers tijdens een feestelijke bijeenkomst te verrassen met een taartje bij de koffie.

In november 2017 startte de Actieve Ontmoeting met 25 senioren waarvan er nog steeds 16 met veel plezier iedere woensdagochtend naar Erve Boerrigter komen. Op de vraag waarom de deelnemers nog steeds de Actieve Ontmoeting bezoeken zeggen ze: “Het is hier heel gezellig met elkaar, we kijken uit naar deze dag. We ontmoeten elkaar weer en doen leuke dingen samen. We spelen een spelletje Rummikub en helpen met het bereiden van een gezonde maaltijd. De bewegingsactiviteiten zijn leuk, Marion zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen manier kan meedoen, en zo blijven we toch in beweging”.

Elke woensdag wordt er een gezonde maaltijd gekookt, deze week staat er stamppot andijvie op het menu. Een paar deelnemers schillen de aardappels, anderen helpen bij het dekken van de tafel. Na de maaltijd wordt er opgeruimd en gaat iedereen weer opgewekt naar huis.

Bij de Actieve Ontmoeting zijn een vaste begeleider, beweegagoog en vrijwilligers aanwezig. Samen met de deelnemers zorgen zij voor een gezellige en leuke ochtend waarbij alle senioren welkom zijn. In de Lutte is er nog plaats voor nieuwe senioren, wil je een keer komen kijken dan ben je van harte welkom.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christina ten Klooster.
tel: 053-5369400 /  06-37276528
mail: