Officiële opening Jongeren Activiteiten Centrum

De afgelopen maanden zijn we samen met de jongeren hartstikke druk geweest met de inrichting en het neerzetten van het activiteitenaanbod in ons nieuwe activiteitencentrum op het sportcomplex van SV Losser. Inmiddels zijn we goed geland! Er is een vaste kern jeugdige vrijwilligers, de inrichting en de aankleding van de ruimte is verzorgd en het basisprogramma staat.

Nu is het dan ook de hoogste tijd om onze vorderingen en deze schitterende plek met iedereen te delen. Daarom nodigen wij je met veel enthousiasme uit om samen met ons, onze jongeren en wethouder Marian Oosterbroek het activiteitencentrum officieel te openen. De feestelijke opening vindt plaats op donderdagmiddag 25 januari van 16:00 tot 18:00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

Voor een hapje en een drankje, muziek en gezelligheid wordt uiteraard gezorgd. Ook is er ruimte om sfeer te proeven en de locatie te bekijken. Voor eventuele vragen zijn onze jongeren en uiteraard de jongerencoaches beschikbaar om een uitgebreidere toelichting te geven.

Het programma:

16:00    Inloop met koffie, thee en gebak
16:30    ‘Officiële’ openingshandeling
16:45    Muziek, samen zijn en ruimte voor bezichtiging en het stellen van vragen
17:00    Hapjes verzorgd door de jongeren van de Kookflex
18:00    Afsluiting

Het adres:
Jongeren Activiteitencentrum16
Nilantspad 1
7581 BA Losser

Mocht je een attentie willen meegeven, dan is het wellicht een leuk idee om dit in de vorm van een donatie te doen. Samen met de jongeren zijn er nog een aantal wensen voor het activiteitencentrum, die we hier dan mee kunnen gaan faciliteren. Denk hierbij aan een spelcomputer, activiteitenmateriaal en muziekinstrumenten.

We verwelkomen je graag op 25 januari!