Samen actief zijn

Wat is het leuk om te zien hoe de groep “Samen actief” activiteiten onderneemt. Samen hebben ze de kracht om leuke dingen te doen, dit zorgt voor onvergetelijke ervaringen!

Onlangs zijn vier van onze deelnemers naar het openluchttheater geweest om te genieten van de voorstelling van Jan Riesewijk. Het was een mooie, ontspannen avond vol muziek, theater en lachende gezichten. Het herinnert ons eraan hoe we samen kunnen genieten van geweldige ervaringen en elkaar kunnen inspireren.

Ga mee met Samen actief!

Nu is het tijd om onze creatieve geesten te laten spreken en nieuwe activiteiten te bedenken! Samen erop uit.  Hoe meer mensen, hoe meer inspiratie, dus laten we anderen uitnodigen om zich bij ons aan te sluiten en deze groep Samen actief voort te zetten.

Op 21 juni staat er al een leuk uitje op onze agenda! We gaan samen met de Electro kar naar het prachtige Luttezand, een plek waar de natuur ons betovert en ons hart doet zingen. Het wordt een dag van plezier en natuurlijk geweldige herinneringen.

We hebben ook een fietsroute gepland naar het prachtige Arboretum. We zullen daar wandelen tussen de adembenemende bomen, genieten van de rust en schoonheid van de natuur en onze zintuigen laten prikkelen. Na afloop zullen we samen een heerlijke maaltijd delen, waarbij we kunnen ontspannen en elkaars verhalen kunnen delen.

Voor degenen die minder goed ter been zijn, maken we ons geen zorgen! Jullie kunnen nog steeds deelnemen aan het gezellige samenzijn tijdens het diner. Het belangrijkste is dat we elkaar ontmoeten, plezier hebben en de waardevolle verbindingen die we hebben opgebouwd, versterken. Iedereen is welkom.

Heb je nog leuke ideeën of suggesties voor toekomstige activiteiten? Wil jij samen actief zijn? Neem contact op met Desiré Tiethoff 0657735501