Spelweek 31 juli t/m 3 augustus

Durf jij op onderzoek uit te gaan in een FANTASTISCHE WEEK VOL SPANNING EN AVONTUUR en kun je de vloek verbreken?

Het is de laatste dag van de maand juli in 2023. Ben jij een durfal die van een uitdaging houdt en ben je nergens bang voor? Geef je dan op voor de spelweek die van 31 juli tot en met 3 augustus 2023 wordt gehouden. De spelweek wordt in en om het ”Zaandhoes” in de Zandbergen gehouden.

Een geweldige week vol spanning en sensatie met o.a. hutten bouwen, speurtocht, vossenjacht, en een uitstapje naar ???

Voor wie

De vakantiespelweek is voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar uit de gemeente Losser. Kinderen die niet op vakantie gaan hebben voorrang op deelname. De kosten zijn € 25,00 per kind. Zijn de kosten een probleem? Neem dan contact op met Fundament via telefoonnummer: 053- 5369400. Samen zoeken we naar een oplossing.

Opgave

In de flyer die de kinderen hebben gekregen op school zit een inschrijfformulier. Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 juni staat er zowel in ’t Trefhuus als in ’t Lossers hoes een doos klaar waarin je je inschrijfformulier in kunt stoppen. In de week daarna worden alle aanmeldingen verwerkt, waarbij voorrang wordt gegeven aan kinderen (=gezinnen) die niet op vakantie gaan. Je krijgt thuis bericht of je mee kunt.