Studiekring50plus zoekt nieuwe leden!

Houdt u niet van theekransjes en borrelpraat? Moet een gesprek ergens over gaan? Wilt u vooral geestelijk actief blijven? Dan is een studiekring misschien iets voor u. De studiekring is namelijk opzoek naar nieuwe leden!

Wat is een studiekring?
Een groep van 10 tot 15 personen komt met regelmaat bij elkaar om van gedachten te wisselen. Actualiteiten worden besproken en een zelf gekozen onderwerp wordt per toerbeurt door de deelnemers uitgewerkt en ‘gepresenteerd’. Het doel van de studiekring is om samen op de hoogte te blijven van de maatschappelijke ontwikkelingen en om kennis, ideeën en meningen met elkaar te delen.

Wat zijn zoal de onderwerpen? Dat kan heel gevarieerd zijn, bijvoorbeeld op het vlak van economie, filosofie, hobby’s, reizen, voeding of gezondheid. Kortom voor elk wat wils.

Vaak ontstaan er binnen studiekringen hechte vriendschappen die jarenlang kunnen blijven bestaan. Een studiekring is voor mensen die hebben ontdekt dat thuis een heerlijke plek is, maar ook dat nieuwe contacten en in gesprek gaan over inhoudelijk actuele onderwerpen je leven kunnen verrijken! Een fysieke beperking is geen belemmering om mee te doen. Het is voor veel deelnemers een moment om naar uit te kijken: ‘Een prettige ontmoeting van mensen die net als ik nog geestelijk actief willen zijn en het ook gezellig hebben met elkaar’.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:
Sherina Kersten, ouderenadviseur
Tel: 06 81 98 04 38
Mail: