Taalpunt Losser heeft kwaliteit op orde.

Taalpunt Losser eind 2020 een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet het Taalpunt aan belangrijke kwaliteitsnormen.

Taalpunt Losser scoorde op veel onderwerpen positief. Een belangrijk onderdeel van de toetsing is het maatschappelijke effect en de toekomstbestendigheid. Met het certificaat heeft het Taalpunt de bevestiging gekregen dat de functies, organisatie en diensten, op een juiste manier uitgevoerd worden en dat aan alle kwaliteitsnormen wordt voldaan. Het certificaat is vier jaar geldig.

Dorine Müller, taalcoördinator van Taalpunt Losser is erg blij met deze uitslag: “Wij zijn supertrots dat we met de inzet van onze enthousiaste vrijwilligers in vier jaar tijd zo’n mooi Taalpunt hebben neergezet!.”
Volgens de auditor van CBCT is Taalpunt Losser een actieve, wendbare en leerbare organisatie die goed oog heeft voor haar omgeving.

Taalpunt Losser is te vinden boven aan de trap in ’t Lossers hoes. Wij zijn er voor iedereen, die beter Nederlands wil leren spreken, lezen of schrijven op papier, of juist digitaal.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Dorine Müller, Taalcoördinator.
Email:
Tel: 053-5382137