Taart bij de Actieve Ontmoeting in Overdinkel.

Deze week werden de deelnemers van de Actieve Ontmoeting verrast met een taartje bij de koffie. De bijeenkomst had een feestelijk tintje want de Actieve Ontmoeting in Overdinkel bestaat alweer 7 jaar.

Op 1 oktober 2015 startte de Actieve Ontmoeting met 24 senioren waarvan er 4 nog steeds met veel plezier iedere donderdag ochtend naar het Trefhuus komen. Op de vraag waarom Wiesje, Dickie, Hennie en Marietje de Actieve Ontmoeting zo leuk vinden antwoorden ze enthousiast; het is hier gezellig, we ontmoeten andere mensen en we eten een gezonde maaltijd. Ook de bewegingsactiviteiten zijn leuk, iedereen kan op zijn eigen manier meedoen, en zo blijven we toch in beweging.

Elke donderdag wordt er een gezonde maaltijd gekookt, deze week staat pasta met rode saus en verse groenten op het menu. Een paar deelnemers snijden de groenten, anderen helpen in de keuken bij het koken of helpen bij het de tafel dekken. Na de maaltijd wordt er opgeruimd en gaat iedereen weer opgewekt naar huis.

Bij de Actieve Ontmoeting is een vaste begeleider, beweegagoog en vrijwilligers aanwezig. Samen met de deelnemers zorgen zij voor een gezellige en leuke ochtend waarbij alle senioren welkom zijn. In Overdinkel is er weer plaats voor nieuwe senioren, wil je een keer komen kijken dan ben je van harte welkom.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christina ten Klooster.
tel: 053-5369400 /  06-37276528
mail: