Vijfjarig jubileum van Kidsplay

Op 4 april 2018 werd de eerste activiteitenmiddag van Kidsplay georganiseerd. En dat betekent dat we een feestje te vieren hebben! Het eerste lustrum van Kidsplay! Deze vieren we op woensdag 5 april met de kinderen en tijdens koningsdag pakken we groots uit met Kidsplay – Koningsdag XXL. We hopen jullie dan allemaal te zien om ons feestje mee te vieren.

Exact vijf jaar geleden werd de handschoen opgepakt om wekelijks op de woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur een kindermiddag vanuit ’t Trefhuus in Overdinkel te organiseren voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Initiatiefneemster Claudia Desmet: ‘We wilden destijds en nu nog steeds kinderen in Overdinkel een leuke middag bieden, waarbij ze kunnen leren om creatief bezig te zijn en welke technieken je daarvoor allemaal kunt gebruiken’. Inmiddels is er een vaste club met zo’n 8-10 vrijwilligers, die de creatieve middagen begeleiden en worden iedere week weer leuke en uitdagende knutselwerken, sportieve spelletjes en leuke activiteiten bedacht.

Kidsplay is ondertussen een bekend begrip geworden in het Overdinkelse. Diverse kinderen bezoeken de creatieve middagen, maar ook de spin-off activiteiten worden druk bezocht. Qua grote evenementen wordt in april bijvoorbeeld afgetrapt met Koningsdag, waarna de buitenspeeldag volgt in juni, in oktober is het tijd voor de Halloweenoptocht en natuurlijk als afsluiter van het jaar het tweedaagse Mega Springkussenfestijn in de kerstvakantie. De evenementen worden mede mogelijk gemaakt door de hulp van een grote groep ouders, die aansluiten als er een evenement is en die samen met de vrijwilligers van Kidsplay de schouders eronder zetten. Hoe mooi is dat!

Meer informatie over Kidsplay is te vinden op de facebookpagina van Kidsplay of neem contact op met Wesley Elfers via  of 06-83259296. Kidsplay wordt ondersteund door Fundament en werkt samen met ’t Trefhuus.