Vrijwilligers gezocht voor nieuw project: Cultuur Parels  

Voor ons nieuwe project Cultuur Parels zoekt Fundament vrijwilligers. Heb je affiniteit met ouderen en met kunst en cultuur? Ben je geïnteresseerd in theater, musea, concerten en literatuur? Dan komen we graag met jou in contact.

Met behulp van Cultuur Parels willen we zelfstandig wonende (soms eenzame) ouderen bereiken die geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur.  Samen het aanbod onderzoeken en activiteiten vinden waarin de oudere geïnteresseerd is en naar toe kan gaan.

Wat ga jij doen?
Je krijgt een aantal ouderen onder je hoede die op het gebied van kunst en cultuur dezelfde interesses delen als jijzelf. Je bezoekt de ouderen thuis en gaat een aantal keren met hen in gesprek. Je weet hen te interesseren en te activeren om mee te doen aan de samenleving door bv. naar een concert of een lezing te gaan.

We bieden vooraf een scholing aan. De scholing is gericht op gespreksvoering, het inzetten van kunst en cultuur en het leren kennen van het aanbod.

Heb jij het in je om, met kunst en cultuur, ouderen te activeren? Zoek je vrijwilligerswerk waarbij je zelfstandig werkt en je eigen inzet kan plannen? En kan je denken in vraag & aanbod? Neem dan contact op met onze cultuurcoach:

Andre van Huizen mail:  / tel:06-12100580