Winnaars Make My Day wedstrijd bekend

Dinsdagmiddag werden in de raadszaal van ’t Lossers Hoes de eindpresentaties gehouden van het jaarlijkse Make My Day project. Vierdejaars leerlingen van het Twents Carmel College (TCC) pitchen in een spannende finale hun ideeën voor een activiteit voor jonge mantelzorgers in Losser.

Na de voorrondes zijn er 4 groepjes overgebleven die tijdens een spannende eindpresentatie hun projecten voor hebben gelegd aan de jury, bestaande uit leden van diverse partijen uit de gemeenteraad in Losser. Uiteindelijk ging de voorkeur van de jury uit naar de groep van Ryan, Merelice, Neri en Kaylin. Zij hebben een leuke dag bedacht, die plaatsvindt op het TCC, waarbij diverse activiteiten en een film worden aangeboden aan de jonge mantelzorgers. Ook wordt ingezet op een heuse surprise guest.

Als beloning voor hun harde werk mogen ze samen met Wesley Elfers van de jonge mantelzorgondersteuning van Fundament (JMZ Go!) hun idee realiseren.

Make MY Day is een jaarlijks terugkerende unieke samenwerking tussen de gemeente, de gemeenteraad, het Twents Carmel College en Fundament Losser en richt zich op jongerenparticipatie en maatschappelijke betrokkenheid. Meer weten over dit project of over de ondersteuningsmogelijkheden voor jonge mantelzorgers in Losser? Kijk op:  https://www.fundamentlosser.nl/sociaal-werk/steunpunt/jonge-mantelzorgers/

Of doe mee met de online infobijeenkomst ‘Mantelzorg ook voor kinderen?’ op dinsdag 30 november 2021 om 19:30 uur. Aanmelden kan via: .