Cuso 55+

De werkgroep Cuso55+ Losser is sinds 2008 actief in Losser. Zij organiseren elk jaar een afwisselend programma van lezingen, concerten, cursussen en excursies waarin voor de doelgroep interessante thema’s over Cultuur in de meest brede zin van het woord aan de orde komen.

CuSo55+ Losser kent geen leden. Bijeenkomsten zijn toegankelijk voor elke 55+’er, die in betreffend onderwerp geïnteresseerd is. En dat dan tegen een lage entreeprijs.

De bijeenkomsten vinden vaak in de Böggelschuur aan de Sportlaan 46 in Losser plaats. (Ingang via Erve Kraesgenberg) Voor excursies en sommige concerten wordt hier van afgeweken.
De bijeenkomsten vinden meestal plaats op de laatste dinsdag van de maanden september t/m maart, van 14.00 uur- 16.00 uur.
De zaal is open vanaf kwart voor twee.

Voor de lezingen is de entree € 5,- per persoon, inclusief koffie/thee in de pauze. Bij cursussen, concerten en excursies is het afhankelijk van de activiteit.

CuSo55+Losser is een zelfstandige werkgroep die functioneert onder eindverantwoordelijkheid van Fundament. Alle activiteiten zijn te vinden op hun website: www.cusolosser.nl en op de sociale media kanalen van Fundament.